Jag ville bara säga...

 HEJ!





Sjuk ida :(

Precis när mamma kom hem fick jag internet. :s hahaha! Men idag är jag sjuk :( Men på lördag då ska vi flytta :) Det ska bli kul. Och min säng kommer den 31 mars. Och sen så kommer det fasta internetet på måndag hoppas vi på :D Men det ska bli grymt kul att vi ett alldeles eget hus! Aja... nu ska jag äta något!




                                                        

Idag och igår... ;)

Jag har internet nu :D Och jag kan nog inte vara gladare än vad jag är just nu. Förutom att jag kanske ska få gå om en klass om jag inte klarar typ 10 prov utan några fel innan sommarlovet. Inte för att jag tror att jag kommer klara det, men men. Igår var jag ju i skolan. Tråååk! Och efter skolan gick Erik och Agnes med mig hem, vi gjorde inte så mycket. Sen gick vi till träningen :) Eriks träning alltså. Kollade lite på den och sen när den var slut åkte jag hem. Idag har det också varigt en trååkig skoldag! Men de va kul att träffa Agnes och Erik ;) Nu sitter jag bara här och väntar på att mamma ska börja med maten. Och att karolina kommer ut ^^

(ps. VILL HA SOMMAR NU)'


bildbrist.... but you not here!

                                                    


E hos bästa Ages och Erik ;)

Bloggar ju inte så mycket som ni vet, men nu ska ja försöka söka upp fler datorer med intrnet. I natt sover jag hos Agnes. Vi åker till skolan imorgon. Och efter skolan ska Erik och Agnes med mig hem :) Men idag har jag typ inte gjort ett skit. Har haft jätte ont i halsen. Så var inte i skolan idag. Men mår bättre nu :D


                                                                                         


Lite flumbilder! :)

Elin och Jag har haft det kul idag med både det ena och det andra! Speciellt bakom cam... och kuddkrig! Och nu ska vi typ städa.... det är inte bara LITE stökigt!! Men sen så ska jag ner till mamma. Så inget internet igen :( Snart flyttar jag in i mitt ALDELLES egna rum! :D Så alla får komma och hälsa på! Men nu ska ni få se de lite skumma bilder x)























                                              


Godmorgon eller godeftermiddag ^^

Godmorgon. Ja och Elin vaknade typ 11. Men vi har typ knarkat godis och internet tills nu. Vi har bara suttigt och inte gjort ett skit. Men nu ska vi fortsätta att brotta ner varandra! ^^ Vi två är hyper!! :D



Vi hare kul ;)

                                                                     


OuuPs!

Godmorgon allihopa. Somnade vid 5 igår... jag är ju inte direkt pigg nu. Elin och jag ska hitta på något roligt domrand ida. Hoppas jag! Messa om du vill :)

                                                                                           

Sen kväll...

Det vart väldigt sent just nu :) Halv 4 är klockan... elin e pigg som en jaa? Och jah deckar vilken sekund som helst nu! Men jag få kämpa på. Man hör att pappa ligger och ZzzzZzzzZ inne i sovrummet brevid xD Men nu ska vi fortsätta skriva med alla skuma typer O.o ;)

                                                                                               

SHIEEET!

Jag är verkligen besviken på mig själv... :( Jag har inte bloggat på typ 10000 år känns det som... och min statistik har blivit as låg nu!! Det är ju för att jag inte haft internet på as länge!!! ;( Men men, det har ändå inte hänt så mycket senaste veckan! Typ bara skola och skit.
Idag så har jag typ inte gjort ett skit på dagen! Och sen åkte jag "hem till pappa" för att Elin och jag skulle sova här! Vi har nyligen varit på gårn... och påväg hem fick vi för oss att hoppa av vid Djurö skola. Vilket inte var så lyckat. Var inte en ända jävel där nere , så vi ställde oss på busshålsplatsen vid björkås och väntade. Då Henkis, Fredrik, Stenis, Emma och Mette i henkis "bil" och så kollade fredrik upp en buss på mobilen. Men bussen gick typ bara halv 2... :/ Så vi fick skjus hem av Henkis. Så hämtade vi lite saker från elin. Och nu sitter vi här. Blir lana dator hela natten också då daaaah! ;) :D

(Ps. Hoppas du läser det här "Du är en äcklig liten äckel äckel blää, och jag hatar dig!!!!!! " <///////3 )


Stämmer det ? xD

Nya huset!

Trååkig skoldag. Sitter just nu vid utedörren... vi har inget internet någon annan stans! :P Haha... lite kul. Men snart ska vi äta... bara så att alla vet kommer jag ha det lite svårt med att vi tag i internet och sånt ett tag. Mer snack om det senare! ;)


                                                                                                                 

Skooola ida :/

Idag i skolan fick jag och elin damp på fröken... pratade med sjuksyster lite och såå... skit skola!!!!
Snart ska jag ner till hallen med Agnes <3
Sen på bussen fick jag en sööt bild på Nicklas och Johanna!<3333333333


kärlek!

                                                                          

Snabbt inlägg!

Kom typ nyss hem från gårn. Nu ska jag springa runt och fixa lite... sen försöka sova! ;) Men hare bra!

(ps. bara 1 inlägg idag, har varit stressigt)

puss

Sweety every were ♥

Ska sova hos Agnes nu ;) Har varit i stalet hela dagen! Puhhh, vi har haft det jätte kul. Jag har fotat en massa fina bilder :) Men nu ska tydligen erik ha datorn -,- ^^ 

                                                                                                            


Alice <3 Photoshop!

Idag blire stallet med Agnes ;) Ska fota lite och sånt :D

Börjat jobba i photoshop igen! Ganska nöjd med mina bilder faktiskt :) Om du vill ha en bild redigerad som de här bilderna är! Så kontakta mig via komentarer! ;)


Karolina ♥ Chistopher

Erika ♥

  
Agnes ♥

                                                                              

Godmorgon "/

Idag vaknade jag inte heller på det bästa sättet direkt! Någon som vill göra något idag!? Vete fan vad man ska hitta på! Men jag tänkte iaf starta photoshop! Är det någon som behöver något? Skriv i komentarerna då! ;) 

                                                                                   

Gårn!

E här med alla söööötnosar!!!!!!!!!! FLUMW!! Anna vann melodifestivalen... de suger!! :O men nu ska jag fortsätta fluwma runt med Elin och alla andra! ;) :love:



Dags att dra, dags att packa ihop... ♥

hahaha, överskirften är en låt ja sitter och lyssnar på! :) Men usch!  Ska väl äta LITE är inte hungrig alls... men sen ska jag till gårn. HOPPAS DET KOMMER MÅNGA DIT! Snälla... kom dit! ♥ Bloggar mera på gårn! 


                                                                                      


Låten....

Låten handlar verkligen om mig och mitt liv! (börjar gråta varenda gång jag hör den)




                                                                         

Jag älskar min bitch! <3

Jag vet inte hur mycket jag ska kunna bekriva det. Det går lixom inte! Finns så mycket att skriva så att man inte ens hinner skirva klart innan man är död! Alla stunder med dig... alla minnen! Allt med dig har gjort mitt liv mycket bättre! Jag älskar dig och kommer alltid att göra!  ♥
  
Alice Hernqvist ♥ Elin Svanborg = ALLTID VI!


Hoppas ni förstår vad jag menar... EN bild beskriver mer än 1000 ord... vad gör då denna? :love:

                                                                        


Jag och min bitch! <3

Jaaaaa, MIN bitch och då menar jag allvar asså! Om ni rör henne... då jävlar. Vi har lite saker att säga. Eller vi har en sak att säga och ja har lite andra saker att säga! Vi vill bara säga att , Djurö är en jävla Insess ö!!! :| :) De va lite kul... fan va vi kommer skratta sen! GAAAAH! Ja vet knappt själv vad jag gör för något just nu! Måste vara med någon, så jag bara kan stå och skatta hela tiden... lite svårt när man inte har något att skratta åt ;( ;)

Har nyss varit nere på nya tomten! Ska snart börja måla i mitt EGNA hus :D De ska bli kul sen att flytta in. :P

Några ord till Elin : Självsäker, bitch, fjortizz! Men en sak JAG ÄLSKAR HENNE ÄNDÅ! :love: ♥

                                                                                  

Godmorgon "/

Vaknade väl inte på det bästa sättet diekt. Men aja... idag SKA JAG INTE GÖRA ETT SKIT! Någon som vill göra något eller!? ;) Men ikväll blire ju gårn! Jag ska också få köpa en jätte fiiiiin jacka av Mange! Han är bäst :D  Men nu ska ja typ gå och äta lite frukost! Muuuums :P



                                                                                 

På gårn nu för 1000 X!! x'd

Jag är nu på gårn. Händer inte så mycket. Nu när Robin har gått hem... allt e hans fel x'D Men Elin har PMS också ^^, Så får väl gå och muntra upp henne igen! Jag vet inte om jag bloggar senare! kanske det ;) :love:

puss puss 

Snart blire gårn!

Har fortfarande jätte ont i halsen. Men jag var nyss uppe i stallet (fågelbro) och red Yster. Agnes häst! Vi red ut, underbart väder :D Solen värmer verkligen. Jag red typ 30 min. Sen åkte jag hem med mamma. Snart ska jag till gårn! ;) Igentligen vill ja vara med Agnes.. men men, nu har hon en annan kompis hos sig ;( Så bloggar mera senare!


Bästa<33

puss på munnen ♥

Alice Hissar & Alice Dissar


;) :thumbup:

Mina syskon: Mina syskon är dom bästa syskonen man kan ha! Och då menar jag verkligen allvar! ♥

Komentarer och besökare: Jag älskar att få många besökare :D Och komentarer älskar jag också! Så varför inte skicka en liten komentar? Så blir jag JÄTTE glad :P

Datorer & Mobiler: Jag kan inte leva utan datorer och mobilen! De är mitt allt kan man säga.. nää. Men nästan så, det är hemskt jag vet! Men är man beroende så är man ;) 

Solen: Jag tror det flesta håller med om att solen e det bästa som finns just nu på våren. All den hära skit snön försvinner och det blir sommar snart :)


;( :thumbdown:

Falska människor: VÄRMDÖ I ETT NÖTSKAL! Jaa, det är sant. Värmdös flesta "invånare" är falska, elaka och pratar skit om allt och alla. Det kan väl de flesta som bor på värmdö hålla med om? x( 

Snö:  Just nu har jag tröttnat fruktansvärt på all den hära f*cking snön! Bläää. När det snöar nu går alla runt och sjunger "Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var ju roligt, HORA! hehe...

Msn: Jag tycker MSN är slöseri med vänner... man blir oftast osams dära. Eller man kan ju bli det på alla sajter (stavning?) men msn är värst! Man kan slänga ut sig allt man har i sitt ordföråd och bara... jaaa usch! 

Skolan och läxorna: Det är det jag HATAR mest av allt på denna jorden. USCH! Varför finns skolan... varför finns livet. Det är som ett fängelse. Skulle vara OK om det var skola typ 3 gånger i veckan. Man skulle lära sig lika bra ändå. Och alla proven -.- och alla CP lärare på djurö skola! Ta åt er...






 




JAG ÄLSKAR MIN SYSTER! <3

MIN syster är den bästa systern man kan ha! Jag lovar er... inte för sträng... inte för snäll! hehe ^^ Men jag vill att alla läsare ska veta det! För det är verkligen sant!!

bilder ♥


♥karolina♥


♥Bara min finaste bästa syster♥


pussar till karolina och alla andra
:love:


I was in the grand theft auto world! ;)

Spelade nyss GTA. Guuuuuuuuuud va det e kul :D Känner mig som värsta mördaren, hum.. och mer som en kille. haha! Men så äre inte ;) Tog lite bilder när jag spelade! *känsliga tittare, titta inte på bilderna* (drev) xD

GTA in my heart x) :love: 

Klicka på bilden så ser du bättre ;)
 <----- *KLICK*


Bara en random bild. Men glöm inte klicka på den bilden över den hära ;)


pussar från en alice med en pistol i hansen!! :)





Photo with bloody!

När jag satt här vid dator började det rinna i min näsa! :o Jag sprang in till badrummet och ställde mig med huvudet över toaletten, det droppade och droppade upp på toalettens väggar! Och jag tog en liten papperstuss och stoppade in i nästan. Jag kom in i mitt rum igen, jag såg min kamera och undrade hur det skulle vara om jag fyllde på HANDFATET med vatten och sen stog och droppade blod och fota när det stänkte! Det gjorde jag :) Det var ganska svårt för det var typ blod överallt tillslut! Men jag fick några bra bilder iaf! Kolla gärna på dom! :D

Photo with bloody:











Och nu fick datorn damp! Men komentera gärna bilderna ;) ♥

pussar från er alice






Sjuk ;(

Nu äre så att jag är sjuk igen ;( Så himla trist! Jag vill verkligen gå till skolan!!!!!! Men aja, det känns faktiskt redan bättre. Men jag har tappat rösten och jah har feber. Men vi få se hur jag mår framemotkvällen! ;) Nu ska ja typ spela GTA eller nått. Men bilder från den här veckan kommer nu! :D

Bilderna ^^


Meee! ^^,


Våren börjar ju komma, snacka om att man blir glad :D


Varit med Agnes och Erik hos deras mormor och morfar. Även hemma hos Agnes :D


Vi hade lite kul framför datorn i webb ^^,

Och mycket ANNAT har jag ju också gjort ;)

pussar på er :love:



Hemma nu igen ^^

Nu kom jag nyss hem. Tycker att gårn borde vara öppen till typ 12 eller nått, varje dag x) De skulle va soft. Idag har jag använt mina huggtänder och bitit alla xD Raaaaaaaoowww! haha ^^ Men nu ska jag gå och cilla i någon hörna... men det va myyss idag (aa'


pussar

Gårn nu! :)

Lite tjafs med mamma där hemma. Så jag stack till gårn, inte för att det är så kul här, men men. Elin kommer ner snart! Och jah ska knarka godis nu! Så hare bra!! KANSKE bloggar senare. Men nu ska jag gå iväg med Vendela... hon vill också knarka -.- ^^, :love


pussar

Skola -.-

Sov hos Agnes inatt. Sorry för att det inte vart ett inlägg igår, men vi kollade lite på Andra Avenyn. Och vi gjorde lite engelska. Men sen gick vi typ och la oss 23:00 :) Och nu e man jätte trött igen... skolan -.- Har fortfarande JÄTTE ont i min hals! Usch, igentligen kan jag inte gå till skolan. Men måste man så måste man! :mad:  Men nu ska vi äta frukost!


pöss

Hos Agnes

Sitter och webbar med Mr.Tjapp ;) De e kul, men erik skriver olämpliga saker -.-' haha, men det är lite kul :) Älskar min nya header. Bloggar när jag kommer hem :love:


puss

I PHOTO MY DOG!

Nu e det så att jag har fotat min hund! Med olika stilar och sånt! Det va riktigt kul! Hon e verkligen min lilla modell! :love:










Orkar inte lägga upp alla! Men den översta bilden beskriver mest vad jag gjorde! ;)

pussar




Videoinlägg (HÖG LJUDET)

Nu e jag trött! Men halsen känns mycket bättre! Åkte med mamma till mölnvik för hon skulle köpa halstabletter på apoteket. Följde med för jag behövde det akut. Fast det var inte det bästa, men jag orkar hålla mitt lilla huvud uppe iallafall. Inga planer för ikväll direkt! Bloggar mera senare! :love:


failat jag vet. Första gången!

pussar

MIN bror är bäst! <3

Jaaa juste! MIN bror e verkligen bäst!!! I LOVE HIM! Nu ska ni få några videos då han spelar :D Så lyssna på allt! och NJUT!

Days of the New - Die Born improvised solo 



Nirvana - Polly (cover)



Insperation - dsan. (daniel har skrivit låten, och gjort allt)


Pearl jam - last kiss (cover)


Logic Pro 8 Quick Houseproduction - dsan


visst är han bra!! Fler låtar och sånt av honom på denna länk ----> http://www.youtube.com/results?search_query=fiskslem&search_type=&aq=f <--- :D <3


pussar

Godmorgon "/

Sjuuuuk! :( Och jag kan inte se min nya header än! Men får nog syn på den snart ;) Idag ska jag väl bara sitta och lana datorn. Jag har ju typ inget mera än datorn i mitt rum nu mera :P Så GTA kommer väl också användas trojah! Men nu ska jag kolla runt lite på youtube! :D

Grymt bra låt! :)


pussar

Goodnatt!

Imorgon har jag fått världens finaste design av världens bästa www.creey.blogg.se ♥ Så jag ser framemot det :D Goodnatt allihopa! Hörs imorgon ;)


pussar

Idaaaah :)

Idag har det först varit skola, sååååå j*vla boooring! Efter skolan var jag med söötaste jennie i typ en timme. Och Lukas och Rudi hade lite kul de också. Sen kom Lovisa, och vi fick för oss att smyga efter Rudi och Lukas. ;) Men det var ganska svårt. Så vi gick och kollade på mitt nya hus istället. Sen att vi i café i skolan. Och vi hade lite kul där! Sen fick jag åka med Mathias och Theréses mamma hem :) Snäääääällt :D Och nu sitter jag här hemma och har allmänt trååkigt. Men bilder kommer xD

(ps. Borde finnas bättre männsikor på värmdö.. borde finnas lika fina och snälla människor här, som hela värmdö. Då passar det ju in mera! fy vilka falska människor det finns här asså :|)


Bilder :D


Thea och Alina på övernattningen på gårn (under biljardbordet) xD :love:


Thea <3

puss

Kom nyss hem!! :)

Puuh, äntligen hemma. Hatade denna kvällen :/ Asså har verkligen förstått att ingen gillar mig. :| Men sånt e livet, nu ska jag typ försöka lugna ner mig lite... har as ont i foten, känns som den e bruten. Det vart ju lite "fight" idag ;)




pussar från mig


På gårn nu :)

eeeeeeeeee påååååååå gårn nu!!! Bloggar senare :D

Godnatt <3

Går och lägger mig nu! Godnatt allihopa! ;)

puss <3

Pigg igen... tror jag!

mmmh, hej igen!! Karolina, Christopher (hennes kille), mamma och pappa är nere på tomten och fixar någon dörr! ;) Sälma och Pelosa står och piper vid fönstret så antar att dom parkerade bilden utanför nyss. hahaha! :P *TYYYYYYST!!* Okey,... hahah de kom hem nyss. Fy vad jag e trött, NEJ jag e pigg. Nu ska jag springa lite så jag får upp energin. TUR att vi hade en redbull hemma :D


pussar

Godmorgon igen!

Gaaaaaaah! Vaknade nyss igen. Eller jag vände på dygnet. Snacka om att man mår skit! Har jätte ont i huvudet och i halsen... *host* Jag kom hem vid 7, och somnade direkt! :| Nu e klockan 1 och mamma och pappa har åkt iväg. :P Vete fan vad jag ska hitta på.  Jag vill bli pigg igen,.. men bloggar mera senare HOPPAS JAG! :D

Gårdagens outfit ^^


pussar från er alice ♥

Fluwm med gårn ;D

Shieeeet! Nu börjar det ju bli ljust asså... klockan är 6:00 oj! Va tiden går fort när man har kul :D Men vi har haft det bäst denna natten, vi ska gå upp och äta frukost klockan 8:00. Jag, Jennie, Veronika, Ronja, Alina, Thea och robin... och nåååågra till skiter i att gå och lägga sig. Om man gär och lägger sig nu kommer man ju verkligen inte upp klockan 8 !!! :P Men nu ska jag gå till de andra och vara lite social igen ;) Bloggar mera senare idag!

(ps. roligaste dagen på lääänge) :love:


pussar från en pigg alice

PARTY PARTY!!

Nu e det party med alla på gårn, har inte riktigt blivit drag än. Men hoppas på det ;) Antar att det inte blir något sova idag, men kommer såklart blogga imorgon :D :love:

puss

ÖVERNATTNING :D <3

Kom hem för typ snart 2 timmar sen! Köpte lite saker och så! Jag e väldigt hyper just nu. Måste typ ut och springa några varv runt något!!!! Kommer säkert sommna snart!! ;) hahahahahahhhahahhhah! Men ikväll blire övernattning på gårn med Jennie och MASSA andra!! Kommer bli soooft :P Blooooooggar såklart senare alla söötnosarna där ute :love:

pussar


Godmorgon ;P

Godmorgon, gud vad tidigt jag går upp, men så e det ju med morgon vakna föräldrar -.-'
Idag har jag inga planer på vad jag ska göra, någon som vill hitta på ngt? ;)

Men jag kommer defenetivt blogga senare :love


puss

Kom nyss hem! ;)


Kom nyss hem, var kul med alla idag :love: ;)

puss och kram

Gårn nu!

På gårn nu :) Kommer ett roligt videoinlägg senare. Jag och Amanda hade lite kul ;) Men vi ska nu hitta på något roligt! Fast ganska svårt! Finns typ inget att göra :(

Men kommer ett eller flera inlägg senare :D :love:


pussar från alice


Videofy! :D

Tror ni förstog att jag skaffat www.videofy.me! :D Kommer lägga upp alla möjliga videoklipp. Kanske kommer videoblogga, men tror inte det. Nu kommer det en video på när min kompis häst www.mittlivsomeelin.blogg.se (elin) galopperar i ridhuset! Vi hade verkligen kul den dagen ;) :P :love: Ni måste kolla på hela, för det roliga är i slutet :D





Söööta hästen paintball... sry elin! Men jag var tvungen :love:

pussar

Wohoo! :D

Det gick super på träningen (tyckte jag iaf) Vi hoppade runt 80 cm. Fast vi startade upp det hela med 50 cm såklart ;) Yster var en stjärna idag! Super duktig ponny verkligen! Agnes filmade när vi "fram hoppade" lite! :P


 


Fint va!? ^^

pussar från mig

SORRY!!

Förlåt för att det inte blev ett enda inlägg igår!!! :( Uaaah! Känner mig as dum nu :| 
Igår var jag med Agnes på gustavsbergsbadet, de va kul :D Där träffade jag ganska många från djurö! :)
När vi kom hem skulle agnes och hennes familj äta hos oss! De va kul, jag, Erik och Agnes satt vid datorn hela tiden typ! :P

Idag ska jag hoppa agnes sööötaste Yster för hopptränare, e faktiskt VÄLDIGT nervös, tänk om jag gör någon FEL!? :o Men nu ska jag ta o äta lite frukost, sen bär det av till stallet klockaan 8:30 ;)



pussar från mig

Godnatt ;)

Känner faktiskt att jag varitg väldigt aktiv under hela lovet som gått nu ;) känner mig riktigt nöjd! Idag såg ju jag och agnes filmen farsan på bio! Den var riktigt rolig :D Och sen så gick vi innan filmen och "shoppade" lite :P Jag hittade en jätte fin tröja... men jag hade 20 kr för lite :( Får köpa den någon annan gång!! Men nyss gick Erik och TIMMY och la sig! Timmy sover här i natt, eriks kompis ;) Men nu ska vi titta lite på tv och sånt så bloggar jag imorgon! xD Gooood natt everybody!! <33


puss från alice


Godmorgon ;)

Vaknade för någon timma sen. Vi har nyligen ätigt frukost :) Mums!! Jag och Agnes ska åka på bio idag och se filmen FARSAN, det ska bli riktigt kul :D Sen ska vi gå runt och shoppa lite I think. Men nu ska vi fixa lite! BLOGGAR SENARE !!! :love:


puss alice


Godnatt! <3

Godnatt alla där ute bakom dataskärmarna! Jag och Agnes var "nyss" ute och sprang runt i snön, de va riktigt kul ;) Men vi hörs säkert imorgon! Jag börjar bli trött nu!! :P



pussar från alice ♥

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa + aa :)

Agnes grej det dära med rubriken! Sov hos Agnes inatt = inget bloggande :( men nu är jag i farten igen! Agnes o jag va och red igår! På finaste syster yster ;) Och sen kom vi hem vid halv 10 och åt!

Idag har vi varit på andys lekland, det var grymt kul! Jag, Agnes, Erik, Lotta, mamma var där :) Och sen har jaf fått en fred perry tröja och en adidas tröja :D Och lösnaglar!! Och nu sitter ja o agnes här hemma hos henne o hare kul! :P


Agnes och Yster! :) :love:


pussar o kramar från alice ♥

Åker iväg ett tag!

Nu åker jag till Agnes ett tag! Men bloggar senare ikväll hoppas jag! ;)

Hare bra idag :love:

puss alice

God morgon! ;)

Nu har vi precis ätit frukost! Och det är måndag, det kan man inte tro! Att få sova till 11 på en måndag :D Nice juh!! Men idag har vi inte några planer. Typ chilla lite hoppas ja! Och sen ikväll blire väl gårn ? Men jag bloggar nog senare idag! :love:


... every day you can kill me, but when you come to me...  I KISS YOU!! ♥

puss ♥

Sista! ;P

Tror att det här blir sista inlägget för idag! Och jag vill säga grattis till Sofie Andersson och Jakob Pantzar! :D Jag och Ebba sitter här och trååkar. Tror att vi kommer gå och lägga oss snart ändå! Men vi hörs imorgon allihopa! ;)



pussar ♥


RSS 2.0